Αρχική Σελίδα Εγγραφή Επικοινωνία Βοήθεια Χάρτης Ιστοχώρου Νομική Σημείωση
Diske & agora

Help Desk
Newsletter
SIMAP

Greek      English

25/11/2014

Προτάσεις για την ενιαία αγορά και την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων

Στις 26 Νοεμβρίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ενημερωθεί από την ομάδα ειδικών για την Επιχειρηματικότητα και τις Μικρές Επιχειρήσεις για θέματα σχετικά με την σταθεροποίηση της ενιαίας αγοράς και την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

Οι συναντήσεις με την ομάδα ειδικών θα διευκολύνουν την Επιτροπή να συζητήσει με τα κράτη μέλη τους τρόπους με τους οποίους θα πραγματωθεί η ανάπτυξη και η εμβάθυνση στης Ενιαίας αγοράς στους τομείς των αγαθών και των υπηρεσιών. Η ευρωπαϊκή ενιαία αγορά υπήρξε η κινητήριος δύναμη για την ανάπτυξη τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η ανάπτυξη και εμβάθυνση της ενιαίας αγοράς είναι αναγκαία για την προαγωγή της ανταγωνιστικότητας στην ΕΕ και για την ενίσχυση της ανάπτυξης και των θέσεων εργασίας.

Στην κοινή σύνοδο της ομάδας ειδικών για την Επιχειρηματικότητα και των απεσταλμένων των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων θα συζητηθούν επίσης ιδέες για δράσεις που θα προωθήσουν την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας. Η νέα ευρωπαϊκή επιτροπή υπό τον Γιουνκέρ έθεσε τις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη στην κορυφή της ατζέντας της, με ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις και την ανταγωνιστικότητα. Η ψηφιακή οικονομία αποτελεί προτεραιότητα, καθώς οι τεράστιες δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία δεν έχουν αξιοποιηθεί πλήρως στην Ευρώπη.

http://ec.europa.eu/enterprise/dg/epg/index_en.htm
ΕπιστροφήΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε.    Σημαντική ανακοίνωση νομικού περιεχομένου    |    Powered by Softways S.A.