Αρχική Σελίδα Εγγραφή Επικοινωνία Βοήθεια Χάρτης Ιστοχώρου Νομική Σημείωση
Diske & agora
SIMAP

Greek      English

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ

Έλσα Αδαμαντίδου


Απόφοιτη της Νομικής Σχολής ΑΠΘ (1990), συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο δημόσιο και ευρωπαϊκό δίκαιο, στο ΑΠΘ και στο Παρίσι (Panthéon-Sorbonne), ενώ στη συνέχεια υποστήριξε τη διδακτορική της διατριβή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας. Δικηγόρος παρ’ εφέταις του ΔΣΘ από το 1993 και Ερευνήτρια Α στο ΚΔΕΟΔ από το 1997. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Ως επιστημονική συνεργάτις του ΚΔΕΟΔ τοποθετήθηκε στη Μονάδα Παρακολούθησης Διαγωνισμών και Συμβάσεων από την ίδρυσή της (1997) και ήδη ως Προϊσταμένη (από το 2011). Διαθέτει 20ετή πλέον εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε θέματα δημοσίων συμβάσεων, συμμετοχή σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, συνέδρια και ποικίλες επιτροπές. Διδάσκει δημόσιες συμβάσεις σε σεμινάρια με πάνω από 3.000 εκπαιδευτικές ώρες στο ενεργητικό της. Υπήρξε διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού «Δημόσιες Συμβάσεις και Κρατικές Ενισχύσεις» και της ηλεκτρονικής βάσης νομικής τεκμηρίωσης diske.gr και εκπροσώπησε πολλές φορές την ελληνική διοίκηση στη διάρκεια της πολυετούς θεσμικής και νομοθετικής αναμόρφωσης του ελληνικού συστήματος δημοσίων συμβάσεων, συμμετέχοντας νομοτεχνικά και στην τελευταία νομοθετική μεταρρύθμιση του 2016.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Βαΐα Χαδιού


Απόφοιτη της Νομικής Σχολής ΑΠΘ το 2011 με βαθμό πτυχίου 8,21, συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο αστικό, αστικό δικονομικό και εργατικό δίκαιο στο ΑΠΘ και στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο στη Γερμανία, στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Τυβίγγης. Από το 2018 είναι υποψήφια διδάκτωρ της νομικής σχολής ΑΠΘ με αντικείμενο διατριβής την προώθηση των κοινωνικών δικαιωμάτων μέσω των δημοσίων συμβάσεων. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Δικηγόρος παρ’ εφέταις του ΔΣΘ από το 2018 και επιστημονική συνεργάτις στη ΜοΠαΔιΣ από τον Ιούνιο του 2018.

Φίλιππος-Εμμανουήλ Γεωργαλής


Αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ (2017) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο και την Πολιτική Επιστήμη στο ΑΠΘ (2018-2020). Δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 2020, με ειδίκευση στο διοικητικό και στο αστικό δίκαιο. Επιστημονικός Συνεργάτης στη ΜοΠαΔιΣ από τον Ιούλιο του 2021. Έχει δημοσιεύσει μελέτες σε νομικά περιοδικά επί ζητημάτων διοικητικού δικαίου και δικαίου της προστασίας προσωπικών δεδομένων, και πλέον αρθρογραφεί στο περιοδικό Ελληνική Επιθεώρηση Ευρωπαϊκού Δικαίου. Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Καπετάνιος Γεώργιος


Αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ (2017) και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών δημοσίου δικαίου και πολιτικής επιστήμης ΑΠΘ (2020). Δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 2020 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης υποθέσεις διοικητικού, αστικού και εμπορικού δικαίου. Επιστημονικός συνεργάτης της ΜοΠαΔιΣ από τον Οκτώβριο του 2022. Μιλά αγγλικά και γερμανικά.Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ε.Ε.    Σημαντική ανακοίνωση νομικού περιεχομένου    |    Powered by Softways S.A.